Algemeen management volgens Bactoforce

1-GRM-2660096Als general manager zorgt u voor de kwaliteit van het eindproduct (voedselveiligheid), de productie-efficiency en de kostenbeheersing. De identificatie en beheersing van risico’s in uw productielijn zorgt voor een toegevoegde waarde van uw merk in de ogen van uw klanten. De op preventie gerichte samenwerking met Bactoforce draagt bij aan uw blijvende succes in deze drie aspecten. In noodgevallen komt Bactoforce snel in actie om het probleem te lokaliseren en stilstand en productieverlies te minimaliseren.


De potentiële problemen
Wanneer tekortkomingen in uw proceslijnen zich manifesteren door kwaliteitsproblemen met het product, is een snelle identificatie van de oorzaken noodzakelijk om stilstand en productieverlies te vermijden en eventuele problemen in de supply chain te minimaliseren.
Bactoforce is gespecialiseerd in de identificatie van microbiële risico’s als gevolg van:

– haarscheurtjes, lekkages of pitting in tanks,
– kruisbesmetting in warmtewisselaars,
– slechte lasnaden
– mechanische defecten in het CIP-systeem.

Wij adviseren u eens de kosten van een ongeplande, kwaliteitsgerelateerde productiestilstand te vergelijken met de kosten voor periodieke preventieve inspecties.

Periodieke inspecties bieden uitkomst
De resultaten van onze inspecties bieden u inzicht in de onderhoudsstatus van uw productieproces. Dankzij de Bactoforce-inspecteurs en met behulp van onze gedetailleerde rapporten blijft u op de hoogte van de toestand van CCP’s van uw productielijn. Met de beschikbare informatie kunt u uw budget op een doelgerichte en kosteneffectieve manier gebruiken en kunt u het risico op hoge incidentele kosten verlagen.

Contact opnemen
Wanneer u meer te weten wilt komen over onze mogelijkheden voor structurele inspecties, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak >>

Welke diensten kunnen voor u interessant zijn?
TankSafe >>
PastSafe >>
PipeSafe >>
CIP-Validation >>
HygieneSafe >>
CalSafe >>