Uw behoeften

1-TRM-2673Het installeren, aansturen en onderhouden van een productielijn of -procedure die elke dag 100% veilig en beschikbaar moet zijn, is een complexe aangelegenheid. Microbiële gevaren door defecten of ontoereikende reiniging zijn waarschijnlijk het laatste waar u op zit te wachten, wanneer het op de voedselveiligheid aankomt. Bactoforce is een ervaren, onafhankelijke inspectieorganisatie voor procesinstallaties zoals tanks, sproeidroogtorens, warmtewisselaars, leidingen en open apparatuur.


 

schema_v3NLOnze preventieve benadering
20 Jaar ervaring met dienstverlening aan een aantal van de meest toonaangevende levensmiddelenmerken ter wereld heeft ons ervan overtuigd dat preventieve inspecties een absolute randvoorwaarde zijn voor een veilige productie. Verlaag uw kosten, vermijd stilstand en het risico op productcontaminaties: laat uw productielijn inspecteren door Bactoforce.

Wanneer u het heeft over een veilige productieomgeving, dient u ervoor te zorgen dat uw preventieve maatregelen uw volledige supply chain afdekken. Met welke risico’s kunt u worden geconfronteerd in uw productielijn? Bactoforce kan u behulpzaam bij:

1. Validaties – acceptatietesten voor nieuwe installaties
2. Preventie – periodieke inspecties van uw proceslijn
3. Management – beperking van de duur van de stilstand in geval van problemen

Onze visie
Ontdek wat Bactoforce kan bijdragen aan de veiligheid van uw productieproces, uw eindproduct en uw klanten. Selecteer hieronder uw vakgebied en neem vrijblijvend kennis van onze visie op validaties, voorzorgsmaatregelen en management.

Technisch management >>
Kwaliteitsmanagement >>
Algemeen management >>