R-Force managementtool

r-forceManage uw risico’s met R-Force
R-Force is ontwikkeld om u op de hoogte te houden van de hygiënische en technische toestand van uw procesinstallatie en productieprocessen.


r-force01Het biedt u toegang tot recente inspectierapporten, een overzicht over de belangrijkste parameters en aankondigingen van geplande inspecties. U kunt ook onze inspectiehistorie inzien, statistische analyses genereren en navolgende acties autoriseren. De web-based software achter R-Force houd in dat u slechts een internetverbinding nodig heeft om gebruik te kunnen maken van R-Force.

R-Force toont u de status van alle inspecties: goedgekeurd, bevestigd of nieuwe ingeplande inspectie. Wanneer u een goedgekeurde inspectie opent, kunt u het inspectierapport direct downloaden als PDF-bestand. Dit stelt u in staat om rapporten lokaal op te slaan en deze te delen met werknemers of partners zonder opnieuw R-Force te moeten openen. Bovendien kan R-Force worden gebruikt door iedereen die door de beheerder bij uw bedrijf als gebruiker geregistreerd is.

Contact opnemen
Wanneer u meer te weten wilt komen over R-Force, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak >>

r-force03r-force02r-force04